Onze geuren

ANTI-STRESS

Fris, licht-kruidig

De frisse combinatie van lavendel en bergamot ontspant, zuivert en werkt stressverlagend.

BALANCING

Bloemig, licht kruidig

De frisse geur van lavendel gecombineerd met de licht bloemige geur van geranium en de kruidige geur van tea tree. Kalmeert, ontspant, zuivert en brengt lichaam en geest in balans.

BAMBOE & OLIJF

Licht kruidig

Bamboe is familie van de grasachtigen en heeft een licht frisse, natuurlijke geur die doet denken aan lange zomeravonden en versgemaaid gras. De toevoeging van olijf maakt de geur licht kruidig.

BERGAMOT

Fris

Bergamot is een citrusvrucht en familie van de limoen. Naast verwerking in parfums wordt het ook gebruikt als ingrediënt in Earl Grey thee. De geur van bergamot zuivert, kalmeert en vermindert stress.

FRIS KATOEN

Licht fris

De subtiele, zachte geur van schone was die buiten is gedroogd in de lentezon.

HOP & KRUIDEN

Fris, licht kruidig 

De frisse, licht aromatische geur van hop (familie van de hennepplant) in combinatie met een vleugje kruiden werkt rustgevend.

INSPIRATION

Fris, licht kruidig 

De frisse combinatie van neroli, mandarijn, lavendel en rozemarijn verbetert de elasticiteit van de huid en is goed voor je humeur.

LAVENDEL

Bloemig, fris

De frisse geur van lavendel voert je naar de Provence met haar dieppaarse lavendelvelden. Lavendel zuivert, kalmeert en helpt bij het in slaap vallen.

LIMOENBLAD & GEMBER

Fris

De frisse, licht kruidige geur van limoenblad en gember hebben een verkwikkende werking op lichaam en geest. Het verhoogt de concentratie, maakt je vrolijk en geeft energie

MANGO

Zoet 

De zoete, aromatische geur van mango is heel herkenbaar en zorgt voor een fruitige maar subtiele ondertoon in onze body butter en lipbalsem.

MEDITATION

Fris, licht kruidig

Ho hout, ylang ylang, bergamot en salie vormen een licht kruidige geur. Heeft een ontspannende werking op lichaam en geest.

ONGEPARFUMEERD

Neutraal

Onze votive kaarsen en waxinelichtjes zijn ook verkrijgbaar zonder geur.

 

RELAXING

Fris

Geranium, sinaasappel, lavendel, lavandin en ylang ylang zorgen voor een frisse, licht kruidige en zinnenprikkelende geur.

ROOS

Bloemig

De roos is de bloem der bloemen en wordt veel gebruikt in cosmetische producten. De bloemige, licht zoete geur is opwekkend en harmoniserend en schept een vredige en harmonische sfeer.

 

ROZEMARIJN & WATERMUNT

Kruidig, licht, fris

Een licht kruidige, zachte geur die wonderen doet voor je humeur. De lichte geur van rozemarijn is opbeurend en de frisse geur van watermunt geeft je energie.

 

SENSUAL

Licht kruidig

Sinaasappel, patchouli, ylang ylang en limoenolie vormen samen een zachte, aromatische en zinnenprikkelende geur.

 

SINAASAPPEL, KRUIDNAGEL & KANEEL

Kruidig 

Deze drie kruidige en ingrediënten doen je meteen aan de maand december denken, met de geur van zelfgemaakte speculaas of glühwein. Werkt verwarmend en kalmerend, zuivert en ondersteunt een goede nachtrust.

STOOFPEER

Kruidig 

De geur van stoofpeertjes met kruidnagel, kaneel en een vleugje citrusfruit doet denken aan de herfst, als de avonden weer langer worden en we ons opmaken voor de (feest)maand december. Werkt verwarmend, kalmerend en zuiverend.

VELDBLOEMEN

Bloemig

Haal de natuur in huis met deze frisse geur van een veld vol wilde bloemen met een lichte, kruidige ondertoon van gras en bloembladeren.

VINTAGE BOSHYACINT

Bloemig, zoet

De wilde hyacint of boshyacint komt vooral voor in loofbossen. De kleine, klokvormige bloemen hebben een bloemige, zoete geur die vaak wordt geassocieerd met het voorjaar.

VIOOL & LATHYRUS

Bloemig, lichtzoet

Viooltjes worden, net als jasmijn, vaak gebruikt in parfums. De lichtzoete geur is hier gecombineerd met de delicate en aromatische geur van de lathyrus adoratus (=geurende erwt).

 

WARMING

Licht kruidig

De subtiele geur van o.a. sinaasappel en kruidnagel verwarmen je huis tijdens de gure wintermaanden. Werkt verwarmend en kalmerend, zuivert en ondersteunt een goede nachtrust.

WILDE VIJG & DRUIF

Licht zoet

De combinatie van wilde vijg (ook wel moerbeivijg genoemd) en druif zorgt voor een licht zoete, aromatische geur met een ontspannende werking.

WITTE JASMIJN

Bloemig, licht zoet

De aromatische geur van de witte jasmijn is alom bekend en geliefd. De olie uit de witte, stervormige bloemen wordt in veel parfums en essentiële oliën gebruikt. Jasmijn kalmeert, ontspant en bevordert de nachtrust.

 

ZWARTE BES & DROP

Fris

De combinatie van zwarte bes & drop resulteert in een frisse, aromatische geur. Fris door de geur van bessen (denk aan crème de cassis) en aromatisch door de anijsachtige geur van drop.